14.5.2012

Yesterday, Today, Tomorrow, Future

Sorry, no english to day.. I'm too lazy for it. ; _ ;

Päivää pulliaiset! Toivottavasti teillä menee vähän paremmi ko mitä mulla.
Nää muutamat kuvat, mitä mulla on, on lauantailta. Oltiin Hannan kanssa taas kuvaamassa meri-porissa.


Mä oon ihan hiton väsynyt. Koulu on onneks pian ohi, enään viimiset rutistukset. Opetuspäiviä on jäljellä 3 + koeviikko. Halleluja. Lukion ensimmäinen vuosi on ihan pian takana ja mä oon tehnyt mielestäni suhteellisen hyvän työn.
Suoritettujen kurssien määrä on ekana vuonna 30-35, mulle niitä tulee 38. Tokana vuonna pitäs kursseja olla suoritettuna 58, mulla niitä tulee olemaan 74 (+ 1, jos saan vanhojen tansseihin parin ja sitä kautta yhden kurssin) eli mulla on lukio periaatteessa suoritettuna kahdessa vuodessa, not bad at all, i think.
Abi vuonna tulee viel pakollisia- ja kertauskursseja yhteensa 17 (+ mulle 1, jos saan sielt sen yhden musiikin kurssin) kokonaisuudessaan mulle tulee siis 91-93 kurssia! Ei paha saavutus vai? Tuun ansaitsee sen lakkini. Siitä ei oo epäilystäkään.

Kavereiden suhteen mulla on käynt taas ihan hyvä tuuri.. Oon löytänyt meen psykologian ryhmästä yhden abin, joka vaikuttaa helvetin hyvältä tyypiltä. Se on pelottavaa, sillä kyseinen tyyppi lukee mua ku avointa kirjaa. Se on pelottavaa, mut samalla auttaa mua rentoutuu hiukan. Saan kerranki olla taas oma itteni, ilman et tarvii pelätä muiden reaktiota. Kerran neiti lukee mua muutenki, ni on mun ihan turha edes yrittää olla mitään muuta. Ja tää kyseinen ihminen tuntuu hyväksyvän mut sellasena ku oon.
"Mitä sä sit haluisit tehdä isona"
"Jotain mikä ei elätä mua.."
"Muusikon ura?"
".. mistä sä kekseit ton?"
"... hehe .. ;D"
^ Elävä esimerkki elämästä. Noin kävi ku me oltiin kahvilla. Mä oon sille _kerran_ sanonut, että oon bändissä ja soitan bassoa.


Laihduttamisen puolesta mä luovutin. Se on ihan turhaa. Päätin sen sijaan alkaa elää kunnolla. Syön 4 kertaa päivässä ja nousen rappusia aina jos vaan pystyn. Laihtumisen tilalle päätin myös ottaa sen tavotteen, et treenaan ittelleni kunnon hauis- ja vatsalihakset. Toivon, että onnistun, koska rakastan lihaksia ja tykkäisin jos mulla ois enemmän voimaa tehdäki jotai. Koitan myös saada reisi- ja pakaralihakset kuntoon. En tie onnistunko siinä koskaan, mutta yrittänyttä ei laiteta, eikö ?
En ota mitään takarajaa tälle tavotteelleni, mut yritän kesän jälkeen olla jo paaaljon paremmassa kunnossa. Aijon mennä muutaman kerran bänditreeneihin pyörällä ja kulkee mahdollisimman paljon pyörällä tai jalan. Toivon vaan, että mun polvet tulee kestämään sen. Ne ei yleisesti ottae oo kauheesti tykännyt rasittamisesta.


Launtain ratsastus meni hyvin. Meillä oli esteharjotuksia ja perinteeksi tulleeseen tyyliin, menin Poitsulla. Oon ilonen siitä, miten meillä on alkanut yhteistyö sujua. Se ymmärtää jo, että jos käsken ni sit kans käsken, enkä luovuta, ennenku oon tyytyväinen.
Meidän harjotus oli sellanen 8 mallinen ensin. Ristikko, pysty, ristikko, pysty.. Sitten lopulta ne ristikotki oli pystyjä. Harjoteltiin lähinnä linjoja ja askeleiden ratsastusta. Outi anto meille askelmäärän ja meidän piti ratsastaan ne niihin väleihin tavalla tai toisella. Ekaan väliin piti tulla mulla 7 ja tokaan 6. No, meillä oli Poitsun kanssa ensin vähän erimielisyyksiä ja me tultiin ekaväli 8 ja toka väli 6. Outi kyl sano, ettei se haitannut, koska siinä vaiheessa mulla oli hyvä väli miettii kumpaan teen muutoksen. Päätin sit ratsastaa ekan välin kuitenki seittämällä askeleella, koska Poitsu itte imi katsomo päätyyn ja laiskaa hevosta on turha jäädä jarruttelemaan.
Kokonaisuudessaan se tunti tuntu yhdeltä sähläykseltä, mut sain kuitenki Outilta hyvää palautetta.
Yhden kerran mun ja poitsun linja meinas mennä sellaset 4m ohi esteen ku jouduin keskittyy liikaa eteenpäin ratsastukseen. Ku huomasin sen, korjasin tilanteen ja sain Outin nauramaan. "Ihan hyvin sä korjasit sen, mut.. sen linjan kyl piti ol suora". Hehe. Ei sitä nyt kaikkea voi aina tehdä hyvin! Siinä kakkos välissä sainki sitten pukit ja kaverit nauramaan ku Poitsulta meni taas hermo liikaan käskyttämiseen. Outiki oli iha hämillää ku siihen väliin 6 meinas tehdä meille jopa tiukkaa.
Kyllä, mun itsevarmuus on taas palautumassa hevosten suhteen. Oon onnellinen.


Kokonaisuudessaan mun elänäni on tällähetkellä täynnä koulua. Aikaa ei ole juur muulle. Läksyjä, kokeita, tehtäviä... Niimpä niin. Onneks enään ei tarvi huolehtia cossin teosta ja saa keskittyä nyt loppuajan pelkkään kouluun. Pitää jaksaa skarpata viel nää muutaman kokeet, ennenku alkaa ansaittu kesäloma, joka onki sit täynnä puuhaa~!


- See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!