13.6.2012

At Tampere

Hei lapset taas. Ilomotan ny heti et bändi asiat siirtyy sittenki takas tähän blogiin. Niit on toistaseks niin vähän, että ei oo mitää järkee pitää eri blogissa :p


Again, i'm too lazy to translate.Miten teidän päättäjäiset meni ? Vettä tuli ainaki porissa ihan tarpeeks ja mun omat suunnitelmat meni täysin pipariksi ennenku ne ehti edes toteutua. Meidän piti bändin kanssa mennä alkujaan ryyppäämään, mutta se sit jäi mun osalta, kun keli oli millanen oli. Mä sain kyl kuulla miten hauskaa niil oli ollut yhden meidän ryhmäläisen  kanssa. Onneks en ollu paikalla...!
Mutta tosiaan, en mä ihan kokopäivää kyllä kotonakaan istunut. Olin kaverin lakkiaisissa neljästä seittämään, koira meille haettiin hoitoon jo aamu 10, eli 2 tuntia aikasempaa ku omat päättäjäiset alko ja sitä hoidin sit niinkauan ku ehdein eli about.. 9 asti illalla.


Maanantaina mulla oli ne uusinnat. Ensimmäinen "lomaviikko" meni siis täysin niihin valmistuessa ja mua nyt pelottaa miten ne meni. Kumpa pääsisin edes toisesta niistä läpi meinaan mulla ei oo aikaa uusia niitä kursseja ja jos saan nyt seuraavistaki kursseista 4 ni.. ei hyvää päivää. Mut nyt ainakin tuntuu siltä, että ne kurssit olis molemmat läpi. Toivotaa parasta ja pelätää pahinta.
Mun kakkosvuosi eli sennuvuosi ei ala kovin kevyesti. Jaksoon mahtuu 8 kurssia ja mulla on kahdessa ensimmäisessä 9 kurssia eli molemmissa yks itsenäinen. Historia on ekassa jaksossa itsenäisenä ja musiikki on toisessa. En sit kylläkää tie miten sen musiikin suoritan muka itsenäisesti! Vähän hirvittää kans ku Tracon pitäs olla ton ekanjakson aikana ja jos koeviikko pasahtaa yhtää liian lähelle Traconia ni sit tarvii vaan peruu se coni.. Mut tän hetkiste laskuje mukaa ei pitäs olla hätää, koska Traconin aikaa koulua on käyty "vasta" kolme viikkoa. Sitä kattoo sitten.


Mutta nyt mullakin vihdoin loma ja vitut koulusta! Maanantaina olin yhden tuttavan kanssa kaupungilla ja kierreltii kirppareita. Mä sain myös maanantai-illalla melkosen idean, mutta se liittyy cossimiseen eli ei oo tän blogin asioita. Oli ihan hauskaa silti pitkästä aikaa nähdä kyseistä ihmistä. Ei olla nähty/pidetty yhteyttä vuoteen ku ehkä 3 kertaa yhteensä kumpaakin. Tuli siinä sit vähä muisteltua ysin kaaosta ja tälläi. Ihan perus meininki siis.


 Eilen eli tiistaina mä olin sitten tampereella näkemässä Tinjaa. Oli hiton rentouttavaa vaan istua välillä ja puhua joko mielenkiintosista asioista tai sitten täyttä paskaa. Jälkimmöistä me taidettiin tehdä enemmän XD Mut se ei oo meille niin normaalia ni se on ny ihan sallittua. Turha kitistä mulle, että "mitä ja puhuitteko musta yms" en vastaa teille.


VR:llä oli jotain ratakunnostuka, joten jouduin menemään sinnepäin ihan täyteen ahdetulla bussilla. Luojan kiitos, se bussi oli ilmastoitu ja tälläi ni matka suju tosi mukavasti eikä ollu kamalan kuuma. Bussimatka suju muutenki tosi lepposasti, koska missään ei haissu vanha viina tai tupakka. Se kuski oli kans tosi mukava eikä hurjastellu tai madellu. Oltiin siis ihan aikataulussa kokoajan mitä ei oikee voinu olettaa, koska kyseessä oli VR..
Mä olin sit kaupungilla hetken aikaa yksin, koska Tinjalla meni hetki lähteä. Tälläkertaa se ei kuitenkaa nukkunu pommiin >8'DD Kiertelin sit vähän kauppoja ja tälläi. Sit mut pysäytti joku lastensuojelu viranomanen ja olin iha sillai "Mitä vittuu tapahtuu o---o'' miks sä puhut mulle tästä ku mä en oo täysikänen". Se höpisi mulle 'pari minuuttia' siitä, miten hälyttävät huostaanotto tapaukset on lisääntyny suomessa puolella ja miten ne pyrkii sijottaa lapsia mahdollisimman hyvin perheisiin niin, että esim biologiset lapset pääsee samaan perheeseen, mahdollisuus harrastuksii, käydä samaa koulua ku ennenki yms. Musta on tosi hienoo silti et ne tekee tommosta työtä, mut mä en nyt vaan pysty vaikuttaa siihen mitenkää ku oon alaikänen ja opiskelija = ei rahaa.


Junamatkalla takasin mä sitten tyhjensin mun laukun. Krhm. Sisältönä oli
- ostokset
- 3 ½l juomapulloa
- suklaapatukka
- pieni hedelmämakeis pussi
- puhelin
- avaimet
- lompakko (joka mullakaan ei oo kovin pieni)
- mp3
- penaali
- piirrustuslehtiö (A4)
Mä tein pientä kartotusta taas siihen miten mä tuhlasin rahojani. Mulla oli arviolta 95e ku lähdin ja junalippuun meni 8,90e + 12,35 (se oli intercity mis tulin takas) = 21,25e junaan. Mulle jäi rahaa 34,80e. Tässä vaiheessa mulla on siis kulunut 95e-21,25e- 34,80(mikä tosin jäi käteen, mut kuitenki)= 38,95e. Sen jälkeen mä ostin kaks pulloa graffiti kynsilakkaa jotka makso yhteensä 7,90 ja paidan joka makso 10,45e. Tästä siis tulee 38,95-7,90-10,45= 20,60e. Tää tarkottaa vaan sitä, että multa meni hiuka reilu 20e pelkkään ruokaan, juotavaan ja naposteltavaan. Hupsista. :''D Mut myönnän et ostin pirtelön, jäätelön ja kolme juomapulloa vaan siks, että oli kuuma eli toi määrä on ihan sallittu. Mutta siitä paidasta ja lakoista nyt viel kuvat tähä väliin:
Itte pidän noista kynsilakoista paljon. Mulla on tälläki hetkellä valkonen pohja ja oikeessa kädessä tota liilaa ja vasemmassa kädessä tota punasta. Ihan kivalta näyttää, mut toi punanen sopii todennäkösesti paremmin jonku tummemman värin kanssa. Olin ihan yllättynyt miten nopeesti noi kuivu! Se kuvioon lohkeeminen perustuu varmaan just siihen nopeeseen kuivumiseen.

Jep. Siinä taas hetkeks kaikki. Voi olla et huomenna teen päivityksen tän päiväsestä seikkailusta Essin kanssa, jos jaksan.

- See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!