3.11.2012

Nothing else than school

Syysloma tuli, oli ja meni. Sinä aikana ehti myös tuolemaan hiukan lunta. 

Ensin vähän vähemmän:


Ja sitten vähän enemmän.. !Syyslomalla en tehnyt mitään erikoisempia. Koitin ihan tosissani lukea vektoriopin ja ruotti kolmosen uusintoihin. Tekis mieli sanoo, että mitä mua teki ku sain saman kokeen ruotissa nenäni eteen ku mitä varsinaisena kurssikokeena oli...!
Anyway. Syyslomalla kävin myös katsomassa mummua sairaalassa ja oli jotenki helpottavaa nähdä, että kaikesta huolimatta, se on ihan hyvässä kunnossa. Tieto siitä, että todellisuus tulee iskee päin kasvoja melkoja lujaa, pelottaa, mut .. se on sit sen ajan murhe. Sen lisäks, olin myös tampereella, kävin kaupungilla Nyamon kanssa ja sellasta. Ihan perussettiä. Mukaan tarttu neule, piilarit, kynsilakkoja -taas- ja muuta ylimäärästä roinaa. Ruokaa ..


 Kyllä, ostin myös ekan kukkani ! *party hard*


Kävin juttelemassa myös opolle tän  viikon .. keskiviikkona ? Sellanen 10kiloa tippu hartioilta ku sain tietää, et ehin kirjottaa hyvin psykan ja uskonnon ja fysiikan jos siltä tuntuu ! Eli nyt mulla menee kirjotettavat aineet: Äikkä, Matikka, Enkku, Psyka, Uskonto, Fysiikka. Fysiikka riippuu siitä, et pääsenkö kursseista läpi ja se menee sit ihan kokeilemalla ylppäreissä läpi. Mut yritän nyt ainakin. Mulla on melko selkeet tavotteetki jo kirjotuksista. Heh. Äikästä, uskonnosta ja psykasta koitan jotain tyyliin M tai E ja Matikasta ois kiva saada C tai edes B. Fysiikasta ja enkusta hyväksyisin sen A:nkin..
Mutta palatakseen hiukan ajankohtasempaan asiheeseen ni toi lukkari tulee olemaan mun nelos jakso. Kyllä, tulen kuolemaan. Toisaalta toi ruotsi saattaa lähteä tosta, riippuen siitä, että pääsenkö sinne asti.


 Kun sähköoppi ei kiinnosta.


Lumesta ja uusinnoista ei oo enään tietoakaan. Enkä oo muuten varma, kerroinko jo, mutta tää lapsi repi siitä itsenäisestä historian kurssista 7.. ! Olen ollu itse ylpeys siitä. Toivon vaa, että noi kaks uusinta koetta menis nyt läpi. Matikka on melko varmasti läpi, mutta siitä ruottista en uskalla sanoa yhtään mitään ! Tallillakaan ei oo nyt tullu oltua, koska syyslomalla ei ollu tunteja ja sit tänään (3.11) oli pyhäinmiesten päivä, joten ei ollu sen takia. Ehkä jo ens viikolla pääsis hevosenselkäänkin. Tosin huomenna me mennään kattomaan taas äiteen työkaverin tinkereitä.

- See you !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!