13.4.2012

Back to school

Hei ihmiset~! Jep. Toitoi. Päivittely nyt ollu vähän sellasta sun tällästä. Mut aattelin, että voisin koittaa ainaki päivittää enkuksi, ihan vaan siks, et saisin siihen vähän enemmän tuntumaa ja näin. Tien, että se kusee, mut silti. Asioita ei opi ku opettelemalla.

So, i think that i might to try update also in english! How fun, 'cause my english isn't so good, but i want to try. You can't learn anything, if you don't try first!


Takatalvi yllätti sitten yks päivä.. Murmur. Olin JUST saanu mopon talvisäilöstä ja sitten sato lunta =w=' Ei ollut kivaa. Onneks se suli pian pois ja nyt on taas ihan kevään oloista. Piristää vähän toi auringonpaiste -vesisade- noita raskaita ja pitkiä koulupäiviä. Viimiset koulukirjatki sain tänään. Meen ruottinkirja oli ainoo hyllyssä ja taisin ottaa sen just jonku nenän edestä , w ,' Hups.

Yeah. Winter was come back at one day, but luckily the snow melt away very quickly. It's again like spring, if you don't notice that today has raining whole day ^^' Heh. But before it, sun has shine so it make me little happier. I have to say that it's more comfortabele to sit at school if shining or if raining!Maanantaina meidän yhden luokkalaisen koira, Essi oli meillä kylässä. Se raukkaparka oli jotenki stressaantunut ja nukku puolet ajasta tossa omassa kantokorissaan. Kuvat on siis otettu zoomilla, kauempaa ihan just sen takia et se sais nukkua. Siks laatuki on vähän mitä on.
Essi on silti tosi mukava koira. Meen mummo oli tosin ensimmäinen jonka se haukku o-o En oo ennen kuullu että se oli haukkunut jotakuta ja siis se oli kyl nähnyt meen mummon ennenki! Hämärä koira. Mut sil on selvästi tullu uhmaikä. Se ei kuuntele käskyjä _yhtään_

At monday, my classmate's dog, Essi, was in our place. That poor dog was somehow very stressed. I don't have idea why, but she slept in her place about half of time. Pictures are very bad quality becous of that. I didn't want to interfere her.
Essi is still very nice dog. My grandmom was first who get Essi's barks. I don't know why Essi barks, 'cause she has seen my granny before. Weird dog. But i think she barks, becouse she had 
age defiance! She didn't notice anything at all.. >8|Ja koska vapaa-aika ja ruotsin tunnit on piirtämistä varten, tässä on taas muutama ah-niin-mahtava-luomus. Alemman piirsin yks ilta. Se on otettu osittain mallista ja koska oon huono piirtämään niin yksinkertaistin ja muokkasin sitä vähän. Lähinnä harjottelin pään ja vartalon piirtämistä, siks sillä ei oo kasvoja.
Toi alempi kuva on pelkkä tuhru. Siks sen anatomia vähän kuseeki ^^' En tie. Jollai ironisel taval mul tuli tosta mieleen Gazettojen Ruki ja piirsin sille ne kaula viivat ja sit siitä tuli viel enemmä se mieleen, mut.. no.. tien ettei se kyllä siltä näytä.

And because free time and swedish lessons are from drawing, there is few doodle from me. First picture i draw at last ? night. I haven't drawn the faces, 'cause i practiced to body's form and stuff. At second picture.. It reminds me somehow from Gazette's singer Ruki so that why i drawn the neck lines and then.. It remind him more! I know, in your eye it doesn't look like him but.. i see something same at picture and Ruki o-o'


- See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!