7.10.2012

Without pictures

Ah. Anteeksi ihmiset. Tästä tulee hyvin kuvaton postaus nyt.

Anyway. Koeviikko tosiaan loppu perjantaina ja HAALLELUUUJAAAA ~ ! Paskin jakso on nyt takana. Ihan sama monestako kurssista pääsen läpi mut se on nyt takana. Tää kakkosjakso on ihan unelma siihen verrattuna ku mulla on 7 kurssia joista 5 on lukuaineita ! Okei, on mulla nyt molemmat kielet (jos saan jatkaa siis ruottista eli pääsen läpi ruotti 3:sta) Sit tosiaa molemmat matemaattiset mulla on nytkin, mut sitten.. Ah. Rakkaus. Psykologia <3 Se pelastaa. Niiden lisäks tosiaan listassa on liikka 2 ja musiikki 5. /,,/

Mitään muuta ei oo mun elämään mahtunut nyt viimeviikolla ku koulua. Oon mä kyllä koneella lahnannu ja sillai mut siis muuten ei. Ainoo ni perjantaina olin nyt sit Porin 5h kestävässä conissa, Nipporissa, Nyamon kanssa. Sitä ennen käväisin parturissa. Oi luoja. Näytin turhan pojalta ku nousin siitä penkistä ylös |3 Sivusiilillä mennään siis taas. Tarkotuksena ois nyt kasvattaa etuhiuksia ja jossainvälis leikata toi niska tuolta pois, mut ei vielä. Ensin pitää saada paino tippumaan. Mä haluun johonkin naamanmuokkauskauneusleikkaukseen.Nipporissa meininki oli aika laimee mut sit nuokkarilla olevilla jatkoilla se tunnelma kohos ku päästiin tutumpaan menoon eli musiikin pariin. K-pop kuullosti ihan kivalta ja oon ny koittanu parina päivänä sivistää itteäni lisää kyseisestä musiikki.. "tyylistä". Nah. Se ei vaan iske ku sitä kuuntelee yksin.Perjantaina tarttu vaatteiden sijasta myös tämmänen tuttavuus mukaan. Hinta tosiaan oli 17.95, mutta se jostain syystä myytiin mulle 10e. En laita vastaan o.o

Tiedossa juonipaljastuksia.
Mutta siis. Elokuva oli oikeestaan hyvä. Sen pituus oli 2h ja 20minuuttia. En tiedä miten nää oli saanu hevoset näyttämään siltä ja kuullostamaan siltä tai ylipäätään käyttäytymään niin ! Toivon että ne oli jollai tasolla käyttäny myös tietokonegrafiikkaa apunaan.
Elokuva siis lähtee siitä kun tää etukannen poika käy seuraamassa ton hevosen syntymistä ja sitten lopulta sen isä ostaa nuoren, puoltäysverisen orivarsan niille. Siinä alussa tapahtuu melkosia aikahyppyjä varottelematta ja se sotki ainaki ekalla katsonnalla. Tästä sit lähtee alkuun se, että tää kaveri (jonka nimen unohdin) alkaa kouluttaa tätä hevosta kyntämään. Hevosihmiset nyt tietää et miten epäluontevaa on kyntää täysverisellä ! Se oli jotenki hienosti tehty kun kaksikko lähti kyntää yhtä alaniittyä joka oli tosi vaativa jo kunnon kyntöhevoselle ja alko sataa. Tyhmäki ymmärtää, että maasta tulee huomattavasti pehmeempää kun se on märkää ja nää kaks sitten onnistu kyntämään sen ja sai säilytettyä maansa.
Sekavaa selitystä, mutta yritän olla spoilaamatta liikaa elokuvaa..
Sodan syttyessä brittien ja saksalaisten välille, kyse siis ekasta maailmansodasta, hevonen viedään armeijan käyttöön kuten on ymmärrettävää. Siitä lähtee mielenkiintonen, todellisuudenrajoja hipova seikkailu. Tää hevonen meinaan selvii niin konekivääreistä ku siitäkin, ku se juoksee piikkilankoja päin ja sotkeutuu niihin kokonaan ja se on muutenki puol kuollu ja sitä ennen se oli hypänny panssariajoneuvon ylitte. Se panssariajoneuvo- kohta oli lähes kopioitu Spiritistä.
Hevonen, Joey siis kuitenki löytää tän omistajansa erillaisten mutkien kautta. Tulee kuitenkin ilmi, että hevonen pitäs huutokaupata armeijalta ja se meinaakin mennä ohi tältä kasvattajalta, mut poika saa sen kuitenki ittelleen vielä kaikesta huolimatta ja pääsee kotiin. Molemmat elossa.

Juonipaljastukset loppuvat.

Kun aattelee tota elokuvaa niin se oli tosi hienosti tehty ja toteutettu. Itkin tosin 2 tuntia koko elokuvan kestosta, mutta oon muutenki tosi herkkä niin se nyt oli ihan ymmärrettävää. Ei siis yhtään huono ostos. Suosittelen vahvasti sen kattomista jos haluaa hiukan epärealistisen olosta toimintaa, pieniä naurunaiheisia virheitä ja sotaelokuvan. Ikärajasta en oo muuten varma mut veikkaan jotain 15-16 vuotta, missä se raja nyt ikinä meneekää. :3

Mutta. Suunnitelmia mulla ei ensviikoks ole, todennäkösesti raahaan Nyamon kaupungille, koska en haluu mennä yksin ja se on kiva ja tarviin vaatteita. Syyslomalla taas lähen luultavasti 27 pv. treelle visitoimaan |3 Siitä reissusta saattaa tulla mielenkiintonen, mut kattellaan.

- See you !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!