29.9.2012

When you feel empty


Näin jo alku varotuksen, mulla ei oo juur mitää kerrottavaa, mut kunhan päivitän nyt edes jotain :DTais olla perjantai, 21. pvku olin Nyamon kanssa kaupungilla ja mukaan tarttu noi kaks paitaa. Oon aika yllättyny ku kokeilin vahingossa s-kokosta paitaa ja se piru vie mahtu mulle päälle...! Okei, hiukan se otti käsivarsista kiinni, mut kuitenkin. Olin tosi yllättynyt. Mun pitäs vaan saada painostaki pudotettua viel vaik kui paljon.. En tie miten onnistun siinä. Kai pitää vaa alkaa käymää lenkillä ja olla välittämättä kenestäkään kuka jää tuijottamaan.Katoin viime sunnuntaina Fast & Furious 5- elokuvan. Mulla oli ollu se pitkään jo aikeissa, mut aina se oli jäänyt. Ei mahda. Pakko kylläki myöntää, että pidin siitä elokuvasta ihan mielettömästi. Opein rakastamaan autoja vaan entistä enemmän tosta hyvästä. Tosin niinku aina elokuvien aikana, löyty tostaki hetkiä jollon sai itkeä, kuten esimerkiksi Vincen kuolema. Se oli.. jotenki kaunis. En ny spoilaa silt varalt, että joku kattoo tän.
Elokuvan juoni tosin multa jäi hiukan hämärän peitoon sen suhteen, että miten mikäkin osa liittyi pääjuoneen, mutta se oli pikkuseikka. Kokonaisuudessaan filmi oli kuitenki hyvin tehty, enkä ekalla kattomisella löytänyt isompia virheitä.
Koulussa alko koeviikko tossa 27. pv. Oon koittanu nyt ahertaa ees jollain tasolla ja todennäkösesti tuun pääsee ees osasta kursseja läpi. Se nyt tässä onki tavotteena, koska mulla on yhdeksän kurssin jakso menossa. Historia meni liikka ykkösen kans päällekkäi joten en pääse tunneille. Se teettää pientä stressiä. Muutenki tuntuu, että matemaattisissa aineissa kaikki vaikeet asiat on pungettu just tähän jaksoon + sit oli se ruotti ni on nyt sit hiuka stressin poikasta ollu ilmassa.
Maanantaina mulla on vielä uskonnon koe, sit ois se fysiikka, bilsa, äikkä ja historia. Kaks vaikeeta ja kolme suhteellisen helppoa ainetta. Menneitä kokeita tosiaan on siis ollu musiikki, matikka ja ruotsi. Musiikista nyt saan varmaan ihan ok numeron, jotai kasin tasoa, ruottista haluun vaan sen 5- ja matikka.. toivon et pääsen läpi. Vektorioppi oli ihan pirun vaikeeta. Istuin kokeessa vähän reilu 2 tuntia ja ku astuin tilasta pois älysin millai ne olis visii kuulunu laskea. Ei vituttanu pahasti.


Kuva nyt ei liity asiaan mitenkään, mutta anyway.
Lauantain (22. pv) tunti ei menny kehuttavasti, meillä oli Emma pitämässä tuntia ja oli pohkeenväistöä. Sitten sattu hevonenki olee huonol (=laiskalla tuulella) ni .. ei se sitten vaa ottanu onnistuakseen millään tapaa, meinas hermot mennä väkisin, koska ratsastuksen suhteen musta on tulossa pahemman luokan perfektionisti.
Tän päivän tunti meni kylläki huomattavasti paremmin. Oli esteharjotuksia ja pääsin menee taas Poitsulla. Tälläkertaa herra sattu olee hyväl tuulellaki joten saatii jopa muutaman esteenpäällä tehty laukanvaihtoki onnistumaan. Oli tosin vaikeet sisäistää et hevonen tosiaan oli reipas, koska oon tottunu käyttää "hop":ia sillä ja nyt ei saanukkaa ku piti istuu iha hiljaa selässä. Tosin se kostautu sit sillä et kolauteltiin puomeja, muttei onneks vedetty niit kertaakaa alas !


Sateisesta viikosta huolimatta koitan rämpiä tän stressin kanssa etiäppäi ja kertoilla teille enskerralla varmaa hiukan enempi ja pirteemmissä tunnelmissa mikä meno on ~

- See you !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!