29.7.2012

Working and Travelling

Sorry. Not in english today..

Hei taas ihmiset. Tulossa taas kuvatäytteinen postaus, mutta ei sillä varmaan niin väliä ole.

Ensinnäkin mun kesätyöt on nyt loppu. Yay! Viiminen päivä oli tosi jees. Pääsin 1,5h aikasempaa ku olis pitänyt ja mun työnantajan sijainen (varsinainen pomo on kesälomalla nyt) tuli mun luo fazerin mansikkasuklaan kanssa: "Ku oot ollu ahkera ja hyvä työntekijä ni saat tän" ; w ; Olin tosi ilonen, koska tiesin tehneeni jotain hyvää, sillä viimeks ku olin tuolla ni en saanu suklaata...! Jouduin tosin tekemään ennen lähtöäni jonkun palautekyselyn. Onneks se oli nimettömänä tehtävä, eikä sisältänyt ku monivaltoja. Suhteellisen iisi juttu siis.Vähän aikajärjestyksessä pomppien ni...
Keskiviikkona tää meen chavalier hoidokki tuli taas käymään. Me mentiin Nyamon ja Jamin kanssa lenkille. Tai siis se mikää lenkki ollu ku me istuttiin ~ 2h kirjurin penkillä. |D Puhuttiin siinä sit jotain randomia välillä ja ku alko satamaan ni siirryttiin katoksen alle. Siihen meille tuli puhuu ensin joku mies, sen jälkeen puistohoitaja-tätejä ja sillai. Ne tyhmät oli enemmä kiinnostuneita Jamista *möks*, eiku-- Mut okei, oliha se mopsin reppana aika sulonen tapaus ;w;
Tän jälkeen ku tultii Essin kanssa meille, se suorastaa hyppäs ovesta sisälle ja juoksi ympäri kämppää ettimässä perheen muita ihmisiä, mutku äidillä, sekä veljellä oli ovet kiinni ni ei se raukka ymmärtäny mistä oli kyse ja tyyty sitten tulemaa nukkumaan mun sänkyyni.


Kokonaisuudessaan oli silti tosi kiva nähdä Nyamoa ja Jamia! Essi kyllä ahdisteli sitä mopsiparkaa ihan liikaa, mut saatto johtuu siitä et sil oli näköjää juoksu, mistä mulle ei sit toski voitu kertoo aikasempaa . _ . Onneks Jami ei ollu viel mikää iso poika ni ei se ymmärtänyt tosta seksuaalistahäirintää aiheuttavasta koirasta mitään n-n' Pikemminki ne molemmat vaa änki mun syliini, mikä oli tosi herttasta ; o ; Meidän lenkki-aikeita kyl esti seki, et Jami nukahti Nyamon syliin, mut herättyään, se ei olis millää malttanut lähtee enään kotiin.

Jami is so cute ~ <3 He fell in sleep. Poor little dog <3 ;w;


Sit ihan muihin tunnelmiin.
Viikonloppu mulla meni hesassa pyörimiseen. Lähdettiin lauantaina ajamaan siinä.. about 8-8.30 maissa ja mentii aika haipakkaa Helsinkiin- Tampereen kautta tosin ni päästii menee moottoritietä. Pysähdyksen mukaanlukien me oltiin Tikkurilassa siinä.. 11 aikaan. Jätettiin auto tosiaan sinne ku Helsingissä se olis maksanu ihan pirusti. Päästiin Tikkurilasta Hesaan ja Hesasta Tikkurilaan halvemmalla ku mitä oltas saatu säilyttää autoa esim. hotellin pihassa. Alunperin meidän piti jättää auto Hatwallin parkkihalliin, mutku Hartwallilla oli joku musiikkitapahtuma ni ei arvattu edes yrittää sitä sinne.
Helsingissä oltiin sitten about 12 ja hotellihuoneessa noin yhdeltä. Voin sanoa, että matkustaminen on ihan hullua. Äitiki käski mun istua heti ulkona olevalle betoniporsaalle ku päästii Hesan rauttikselta ulos. Naamasta kuulemma näki, että heikotti.


Kunha saatii hetki vedettyä henkeä hotellihuoneessa, me suunnattiin Amarilloon täyttämään mun vatsani. Äiti ei syöny sil kerralla mitään, mut mä otin perinteisen lehtipihvin. Voi luoja se oli hyvää ; q ; Mukana tuli jalapeno- maustevoi (lihassahan on rasvaliukosia vitamiineja, joten sentakia sen kanssa tarjoillaa maustevoi). Toi annos makso 19.90e mut oli kyl kieltämättä sen arvonenki. En syöny seuraavankerran ku vasta illalla.
Amarillosta mä suunnistin kiltisti Kamppiin, miittailemaan Kataa. Oli tosi kiva nähdä kyseistä ihmistä, etenki ku täl kerral meen viimetapaamisesta oli vaan puolvuotta ! Yleensähän siitä ehtii vierähtää about vuosi. Olin muute ylpee ku se totes mulle, että : "Sähän oot laihtunut!" nwn
Me pyörittiin Kampissa, koska Katan bussi lähti viideltä ni ei me oltais ehditty ku kävelee johonki ja sit olis pitäny jo lähtee takasin. Mut ehdein jälkeepäi kiertää ittekseni H&M, Seppälän ja tämmäset.


Kampista mä kuitenkin ostin ittelleni ton käsirasvan. Olin tuijottanu sitä jo kesätöissä sillain: "haluun kokeilla tota." ja nyt sit ostin sen ku oli rahaa ja tuli eteen nwn Mä itteasiassa tykkään tosta. Se on ihan hiton riittosaa, muttei se oo liian rasvanen tai sit liian .. nestemäinen ? Onks se oikee sana edes.. en tiedä, mut tiette mitä meinaan ~ ! Oikeestaan mitään muuta mä en sit Helsingistä ostanutkaan ja tuli jotenkin typerä olo ku ensin pyysin äitii lähtee sinne ja sit.. sielt ei edes tarttunut mitään mukaan.


Sunnuntai aamulla me sitten mentii aamupalalle siinä kahdeksan aikaa ku heräsin ensin. Söin ihan pirun paljon. 2 leipää joissa oli salaattia (Hox: oon lihansyöjä), kurkkua, metwurtstia ja juustostoa owo Sit söin puol kipollista hedelmäsalaattia ja kaks keitettyä kananmunaa! Normaalisti mä elän yhdellä sämpylällä puolpäivää ja nyt ton aamupalan jälkee tuli tunnin päästä taas nälkä. Äiti kysy matkan aikana varmaa 5 kertaa: "miten sun voi olla nälkä..!"


Hotellihuone me luovutettiin 10 maissa ja suunnattiin Fazerille, paikkaan jossa mä haluun käydä _aina_ ku pääsen Helsinkiin. Rakastan sitä mestaa ;w; Kaikkii pienii, söpöi kakkusii ja leivoksii ja karkkei jajaja..! Itte söin ton oikeenpuoleisen leivoksen. Siin oli mangoa ja ananasta ja se oli tosi hyvää. Jouduinpa syömään ylipuolet myös tosta äitin juustokakusta (tosin äiti söi pohjan ku siin on keksiä ni en saanu syödä sitä), mut en voi sanoa etteikö seki olis ollu pirun hyvää!

Pieni todistusaineisto siitä, et menin elämäni ekaa kertaa Lahteen- lähtevällä junalla
PAIKALLIS lipulla ja vielä lapsi-hintasena ! |D


Tikkurilan rautatieaseman/bussiaseman vierestä otettu kuva.Tosiaan, muutama kuva sieltä täältä. En muista tarkalleen missäpäin noi leijona-patsaat oli, mutta ne oli tosi heinot.
Tikkurilaan me tosiaan palattiin kahdentoista aikaan Lahteen menevällä junalla. Oli tosi outoa lähtee sillä ku on aina tottunut menee päätepysäkeille |D Siin junas häiritti muutenki pari asiaa, kuten esimerkiksi se, ettei siel kiertäny konnari (jäniksenä olis päässy oikee hyvin) ja sit se, et siin oli muistaakseni kaks vaunua . _ . Se oli siis ihan pirun pieni juna! Mut verrattuna johonkin Porin taajamajuniin ni se oli arviolta 100 kertaa mukavempi kapistus kulkea.
Siitä me lähdettiin kohti Ideaparkia. Ajomatkaan meni semmoset 2h moottoritietä pitkin ja keskinopeus tais olla joku .. 130km/h jos näin nopeesti arvioin. Ideaparkin jälkeen me puolestaa suunnattii Ikeaan ja Ikeasta taas Häijään Nesteen kautta takas poriin. Paluumatkaan kaikkineen päivinee meni ~ 10-19.40. Ideaparkista ja Ikeasta sainki sit jo rahani tuhlattua ja nesteellä tuli taas syötyä - lehtipihvi. krhm. Loppuosaan taas muutama kuva, ennenku jatkan höpötystäni.

Se on alpakka, ei suursnautseri, muukaa koira eikä myöskää poni.
Ideapark, Ginat, 9.95e

Ideapark, joku, yli 50e joten sietää olla sit hyvät .__.
Ideapark, Seppälä, 9,95e (miesten. hups.)

Ideapark, 2e sellasesta lasten automaatista >w<

Ikea, 1e hiirimatto (ostin myös pinkinsävysen tämmösen)

Ideapark, EuropeHouse, 2e / kpl.

Siinä oli taas hetkeksi kuvia. Noi tosiaan tuli ostettua ja oon ihan tyytyväinen mokomiin. Rahaaki jäi ja noi kengät nyt meni äitin kukkarosta.
Mitään kovin tärkeetä asiaa mulla ei tähän loppuun enään oon, muutaku, että mä oon nykysin ex-basisti taas. Jätin mun bändin ja potuttaa vieläki, koska mä jään kaipaan meijän rumpalin hyväntuulisuutta ja meen vittumaisen kitaristin kuivia läppiä. Mut hyvistä bändikavereista huolimatta se meno ja meininki ei ollu mun tyylistä, eikä oikeestaa se musiikkikaan. Ainakin suht. positiivista palautetta sain kuitenki Tepalta ja Santulta, ja Santtu kiros raskaasti sen et lähen.. Kattoo nyt alanko tekee jotain omaa tossa koulun ohella - jos edes on aikaa.

Ja näin loppuu vielä. Värjäsin hiukseni, what do you think ?


-See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!