6.8.2012

Last week of holiday

Hey ihmiset. Viimisiä lomapäiviä ja -viikkoja viedään nyt. Toivottavasti kaikilla on ollu kiva kesäloma ja aikaa kerätä voimia siellä jossain, missä te oottekin :3

Keskiviikkona meillä oli taas pieni hoitokoira käymässä. Essi siis. Päivä ei ollu muuten mitenkää erikoinen. Käytiin vaan visiitillä meen mummon luona, jossa tehtiin pieni lenkkikin (krhm. 45minuuttia) ja sitten lähinnä leikittii ja painittii kotona. Se koira on hiljallee oppinu leikkimäänki kunnolla! Nyt se sentään kiskoo sitä lelua ihan tosissaan! nwn
Käytiin me sit veljen ja äidin kanssa ravintolassa syömässäki ja jätin tuuletusikkunan auki, että huone tuulettus. No. Päästiin alaovelle ja katottiin ylös ni koira kökki tapansamukaan siinä tuuletusikkunalla, tassut ikkunalaudalla ja kurkki alaspäin. Oli ehkä söpöin ilmestys kokomaailmassa ;w; ja siinähän se oli viel sillonki ku tultii takasin!


Torstaina kävin sit tekee pienen investoinnin koulujuttuihin. Ostin tosiaan 3 kirjaa. Fysiikka 5, Calculus 3 ja Magnet 3. Äiti kun haluu et ne mitkä kirjotan + kielet ostetaan uusina kirjoina ja sit muut reaalit lainataan tai ostetaan käytettyinä ni tulee hiukan halvemmaksi. Noi kolmekirjaa makso suurinpiirtein 80e, mutta s-etukortilla koulukirjoista saa sokoksesta -10%, joten maksoin niistä "vaan" 73e.
Sokoksesta suuntasin sitten tiimariin. Tohon tilpehöörin ihmekauppaan ja ostin semmosen kynäsetin. 2 lyijykynää, pyyhekumi, pieni terotin ja 18cm viivotin. Toi viivontin oli aika tarpeen, koska mun penaalista on vaikee saada 20cm viivotinta pois. Matikantuntei varten otan kyl sen silti käyttöön, ettei kaikki mittaukset yms. mee iha perseelleen.
Koulun alku stressaa mua yhä vaan enemmän. Mun ensimmäinen ja toinen jakso tulee olemaan ihan hirveitä, mut mä aijon selvitä niistä kunnialla. Enkä aijo reputtaa tota ruotsin kurssia. Sit mä vasta ongelmissa olenki, jos en pääse siitä läpi, koska sit mun pitää käydä toi kakkoskurssi uudestaa et pääsen jatkaa taas 3,4 ja 5 kursseille uudelleen! Mut koululiikunta stressaa kans ihan hirveesti. Mun liikunnanopettaja on 80% tn:llä mies ja mä pelkään miehiä. Sen lisäks meillä on uintia ja mulla on alastomuuskammo. Voitte vaan kuvitella miten ihana on pärskiä jossain bikineissä yleisissätiloissa! Hyi. Yök. En halua. Mut .. Kuulemma se on vaan tyyliin yks kerta mikä on kaikille pakollinen, joten.. ehkä selviin siitä just ja just. Mut stressaan silti ihan kamalasti sitä, meinaan.. mun keho ei oo kauheen nätti reisistä tms. u_uPerjantaina näin Hannaa. Me ei oltu nähty ku about 2 kertaa kesällä, ku se oli kesätöissä Laitilan suunnalla. Mulla ei kyl ollu aikomusta ostaa mitään, muttamutta.. Mukaan tarttu sit XL-kokoneen (hupsista) paita Ginatista. muistaakseni se oli 10e. Jouduin tosin lainaamaan sen hannalta sen rahan, koska multa puuttu 10snt |D Arvaa ketuttiko ? No. Äidille soitto ja se toi raha sen verra et sain maksettuu sen sit samantien Hannalle.
Paidan lisäksi ostin taas pullon kynsilakkaa. Tosin.. Valkonen graffiti-lakka on ihan sallittua mun mielestä! Nyt yritän pitää itteni kurissa kynsilakkojen suhteen. Lupaan yrittää tosissani! :3 Odottakaa vaa ni seuraavassa blogipäivityksessä on taas kynsilakoista jotain.. Heh. Hups.. u_uTultuani Hannan kanssa kaupungilta mä tyhjensin laukkuni ja hokasin et millanen tilaihme se oikee on. Siellä oli:
- Lakkapullo
- Paita
- Kynsilakka
- Mp3
- Meikkipussi
- Kamera
- Äikän kirja (makso muuten seki 14.90e)
- Käsirasva
- Sateenvarjo
Ja laukussa oli viel tilaaki vähän! o_o Voisin alkaa käyttää tota seuraavaks koululaukkuna jos ei muu auta! Okei, en käytä. Mut jokatapauksessa toi on ihan hyödyllinen. Eikä se ainakaa viel oo hajonnu, joten sillai turhaa stressasin ku tuhlasin siihen 40e.


Eilen, eli sunnuntaina näin Nyamoa. Se ihana ihminen lahjotti mulle noi maiharit! ;w; Niis on teräskärki eli ne on maksanu todennäkösesti omaisuuden ja nyt oon ihan sillai : "miten mä hyvitän tän sille?" Mut toisaalta mulla ei oo rahaa maksaa niistä mitään ja tälläi ni. Yhy. ; o ; Vaikeeta.
Anyway. Me ei tehty juur mitään ihmeellistä Nyamon kanssa. Käytiin hesessä pupeltaan yhet ranskikset per nuppi ja sit mentiin istumaan puistonpenkille ja puhumaan vähän sitä sun tätä. Nyamo sai myös huomata sen, ettei mulle kannata antaa sokeria . Anteeksi siis hänelle siitä c__c Tiivistettynä ni mua alko vaan hiukan lapsettaa. Mut oli silti tosi kiva päivä neidin kanssa ~ !


Sit taas ihan "extempore" asia.
Mä oon taas vitunmoisena ääliönä osottanu sen, ettei musta ole mihinkään ihmisten kanssa. Toivon vaan, että en möhliny ihan kaikkea vaikka varmasti sen teinkin. Oon tosipahoillani ihmiselle, jonka tärvelin ja siitä, että toimein nyt täysin oman pääni mukaan. Mä en 'julkase' nimeä siltä varalta, ettei tää asian yhteyteen liittyvä henkilö halua. Mä en rehellisesti tiedä mitä ihmisen X mielessä tällähetkellä liikkuu.
Mä toivoin että olisin voinu auttaa ja tukea suhteen aikana tätä ihmistä, mutta musta ei ollu siihen ja nyt tein sen mitä oon aina inhonnu: jätin lyhyen ajan jälkeen. Mä en haluu vaikuttaa tunteilla leikkijältä, mut vaikkei se siltä tuntuis tän ihmisen mielestä ni mä ihan oikeesti yritin ja tiedän myös, että toinen osapuoli yritti tahollaan. Mut.. mun päänsisällä kehitetty lopputulos oli se, että musta ei vaan ollu suhteeseen .. helposti haavottuvan ? persoonan kanssa. Toivon silti, et henkilö X voi antaa mulle edes joskus jollain tapaa anteeksi.

Sekava selitys osa 103583..Pärjätkää ihmiset paremmin ku minä.

Ps. Mä en oo enään bändissä.

- See you!

4 kommenttia:

 1. ja nyt oon ihan sillai : "miten mä hyvitän tän sille?" <-- Ei tarvitse mitenkään, usko vaan ~ !

  Ps. Essi .. ; --- ; ♥

  Pps. Muutenki kivoja ostoksia ja hei, se uintijuttu .. u gonna survive !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutku ! ;---;

   Ja kyllä. Essi on <3 nwn'

   I hope that i survive >__>

   Poista
 2. muaki kammottaa tollaset uintireissut ain, mut sit vaa koita men sin sillee "perkule kyllähä nää ny o erilaisii ihmisii nähny ja jossei oo ni ny näkevät!" ja suurin osa ajast ollaa siel vedes eikä siel sit näy mikkää muodot kunnol, ei eduks eikä haitaks :)

  ps. toi alin kuva o aikas hiano! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ja oon kuullu et vaan yks kerta on kaikkei pakollisin et sillo otetaa tyylii aika ni kyl mä siit ehkä just ja just selviin! :)

   ja kiitos! :)

   Poista

Tell me, what you think!