2.9.2012

"On se kumma ku koulusta ei saa opintolomaa"

Oh! 3 uutta lukijaa tullut. I am so happy ~ ! Kivaa saada random stalkkereitakin \(^o^)/
Miten teen viikko on menny ~ ?
Otsikko on muuten yhden ekaluokkalaisen suusta kun kouluu oltii käyty n. 3 viikkoa!

(vanha kuva)

Oma viikko ei alkanut mitenkään kummemmin. Kävin isän luona hakemassa pientä selvyyttä matikan vektorioppiin ja samalla näin sitä muutenkin. Nyt ainakin osaan hiukan paremmin niitä laskuja!
Me käytiin myös veljen ja äidin kanssa mummon synttäreillä. Olipahan siellä täti, tädin mies ja tädin koira. Viimeks näin Nadjan sillon ku koiraraukalla oli keuhkputkentulehdus. Sitä ennen sit taas .. vuosi sitten ? Tädillä ja äidillä on jotain keskenäistä kinaa ni .. ei oo tullu nähtyä. Nyt koira voi paljon paremmin. Oon tosi ilonen siitä, meinaan toi karvakasa on ihan mieletön persoona ja pirun kiltti. Se punki syliin aina jos se huomas, et joku oli hätänä.
Ainoo mikä mut meinas saada murtumaan täysin oli se, että ton koiran omistajat pelkää, et sil on autoimmuunisairaus ja eläinlääkärit on sanonu, että "kai te tiedätte, että .. voi olla vähän vakamavempi juttu..". Ne meinaa lopettaa ton koiran vaan siksi, että sen vastustuskyky heikkenee. Mä en halua suostua siihen. Vaikkei ne edes multa sitä asiaa kysyiskään.
Miltä susta tuntuis jos sun ainut tosi hyvä ystävä tapettais?Eilinen taas oli kiva päivä. Olin Nellin kanssa menossa Jinsein peli-iltaan ku se pyys mukaan. Oltiin siellä n. kahdelta ja ketteltii ku ihmiset pelas Munchkin:iä. Se on ihan hämärä peli, mutta tosi kiva sellanen. Opein hiukan pelamaan sitä eilen! o.o
Kökein kirjaston kellarissa sit muiden kanssa ja mietein et mitä hittoa edes teen siellä ku Nooralla (meidän yhdellä ekavuotisella) oli kaikkee omaansa, en tuntenu sieltä ku Jutan sen lisäksi ja näin. Mut ihmiset oli kyl tosi vastaanottavaisia ja tälläi.
Loppuillasta, siinä seittämän aikaan myös Nyamo liitty meijän iloseen seuraan. Anteeksi, etten mä noteerannut sua alkuun mitenkään, mutku en tiennyt miten olisin jajajaja ;;__;;
Pelattiin siinä illalla vielä toinen Munchkin ja loppuilta oliki random puhumista ja hengailua kirjaston kellarissa.. Harmi vaan, ettei mulla tuu olemaan aikaa mennä Jinsein tapahtumiin toisten- ainakaan välttämättä, koska koulu ja ratsastus.. Voisin kyl koittaa joskus repii aikaa noihin peli-iltoihin tai vastaavaan, vaikken aktiiviksi voiskaan alkaa. Pitääpi harkita.


Jep. Welcome to the Lukio ja sillai. Mun pää hajoaa. Mä en saa, hyvä jos läksyni tehtyä. Se historian lukeminen on jääny ihan kokonaan, tiedän et koeviikko tulee olee täynnä yhdenillan ennätyksiä, en jaksa edes keskittyä tunneilla. Okei, ainoa tunti jossa jaksan keskittyä on, ehkä äikkä ja musiikki. Sit hiukan etiikkan / uskonto, koska ne on helppoja. Mut joku fysiikka, matikka, bilsa. Haistakoot paskan >o< Mua ei kiinnosta. Bilsa nyt on ihan ok joo, mut siis ei se tarpeeksi. Ruottissakin tulee olemaan vielä ongelmia.
Jos tätä "mua ei kiinnosta" - asennetta ei oteta ni muuten siellä menee ihan jees. Ainoastaa yks meidänluokan jätkä -joka teki tätä myös viimevuonna- ja yks ekavuotinen jätkä roikkuu mussa taukoamatta kiinni. Ahdistaa niin perkeleesti kunneivät voi omistaa omaa elämää. Lintsasin yhden liikunnantunnin, ni eiku tää ekavuotinen tulee istuu viereen: "joo en mäkää jaksa mennä" ... Ja se seuraa mua muutenki ku hai laivaa ja tuijottaa taukoamatta ; ^ ; Tulkaa ottamaan se pois, ennenku lyön sitä. Jooko ?Tosiaan. Muhun iski tää perus koulunalku- flunssa. Viimeviikon torstaina se alko ja yhä punkemassa päälle. Oon koittanu ahkerasti syödä puranaa, jotta tää ei iskis pahemmaksi, kun ensviikolla on Traconkin. Sinne meen jokatapauksessa.
Kouluun tää flunssa ei oo sen enempää vaikuttanut, mut liikuntatunneilta jäin tosiaan kahdesti pois. Se toinen olis kyllä muutenki peruuntunut, mutta anyway. Toivottavasti tää ei tosiaan tuu pahemmaksi, ku ensviikko pitää jaksaa pakertaa oikeen kunnolla!

The GazettE julkasi kans uuden albumin, Divisionin. Oon ahkerasti koittanut kuunnella niitä kappaleita, mutta oikeen ykskään ei muhun iske. Deragment on kuitenkin vahva poikkeus. Tykkään tän kappaleen soundista ja Rukin ääni on ihan mahtava. Onhan seassa muutama muuki hyvä kappale, mutten nyt vaan muista niiden nimiä.  Toivottavasti jätkät kuitenki palais hiukan enemmän vanhaan tyyliinsä, koska mua pelottaa että Gazettot menettää tän vk- tyylinsä ja alkaa länsimaalaistumaan. Aika näyttää mitä käy..!
- See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!