21.1.2012

"If stress burned calories, i'd be a supermodel"

Otsikosta voi tääs päätellä mielialani. >__>''

Koulun suhteen oon nyt päätänyt, etten luekkaan kemiaa. Se johtuu siitä, että meen opettaja on läpipaska. Se ei osaa opettaa. Siis se osaa asian, mutta ei se oikee auta et se selittä sen ja sitten ei kerro mitä ja miksi. Meiltä on nyt 2/3 osaa tyyliin lähtenyt kemiasta ja mun pitäs raahautua opolle puhumaan asiasta. Luen psykologian siihen tilalle. Ihmismieli ja syyt, miksi ihminen tai vaikka eläin käyttäytyy just tietyllä tavalla, kiehtoo mua. Joten näin näkymin mä kirjotan sit parin vuoden päästä äikän, enkun, matikan, fysiikan ja psykan. Toi matikkaki on nyt viel vähän auki ku täytyy kattoo mien pärjään pitkässä edes. Voi olla et kirjotan siihen tilalle ruotsin. Ihan vaan siks, että meen opettaja on hauska XD Se laukoo ihan tyhmiä juttuja vaikka sillä olis maalman vittumaisin päivä.
Se kiusaus juttuki on taas rauhottunu hiukan. Mä en saa enään niitä lappujakaan, mutta meil on yks tyyppi joka pätee niin oppilaille ku opettajille. Voi jumakauta. Se sai kauheet sekarit siitä ku sanoin, että "sulta puuttuu yks numero tuolta välistä" . _ .' Ja sit kinasteltiin siitä, voiko lumilaudalla muka laskea mettäreiteillä. "Kyl sil voi jos osaa" "no mut ei sellasil MITÄ MÄ LASKEN" "...." okei, olen hiljaa. En puhu sille enää. Ihan vaan siks, että se saa mut oikeesti raivonpartaalle. Se kommentoi opettajillekin: "Mut kato ku se johtuu siitä ja tästä ja tosta". Sit ku hän ei saa jotai ni kukaa muukaa ei voi saada mitään. Ärsyttävää. Onneks kyseinen ihminen lähtee vuodeks vaihtoo belgiaan. *Hoilaa hallelujaa kirkon kuoron kanssa*
Koeviikkoki alkaa sit 31 päivä. Mä sain peräti eilen haettua äikän tietokirjan. Me kirjotetaan siitä oma valintaisesta tietokirjasta joku aineistopohjasen aineen tyyppinen teksti kokeen tilalla. Helppo nakki siis. Mulla on huimat 93 sivua koko kirjassa jossa on ensinnäiin varmaa neljä kuvaa / aukeama XDTollanen. Viime jakson koeviikko oli siitä kiva, et mulla ei parina päivänä tainnu ees olla koetta, mutta nyt on taas jokapäivälle koe. Tuun kuolemaan. En yhtään haluais. Suurimpia ongelmia mulle on tällä hetkellä matikka, fysiikka ja kemia. Aineitahan mulla tässä jaksossa on äikkä, ruotsi, fysiikka, kemia, matikka, uskonto, historia ja it. It'stä nyt tosiaan ei yhäkään ole sitä koetta. Täytyy miettiä voinko mä koeviikolla mennä ees tallille vaan siks, että mun täytyy oikeesti panostaa nyt noihin aineisiin. En voi repiä matikasta taas jotai vitosta. Haluisin kaikista tyyliin 6-8. Ruotsi voi tosin olla asia erikseen, mutta natsi äitini on laittanut mut lukee sanoja joka päivä vähän ni oon sillai suht vahvoilla senki kanssa. Äh. Täytyy kattoo miten menee. Sit vaa uusitaan jos niin paskasti käy.

Bändi jutut ei paljoa vanhasta eroa. Meen viime harkat meni vaan ihan vituiksi ku kitaristin sisko oli alkanu ragee niil kahdel jotai ja sit kitaristilta palo päreet eikä mistää oikee tullu mitään. Soitettiin sit jotain randomia suurimmaksi osaksi. Saatiihan me se omaki biisi pari kertaa läpi, mut nii. Ei siit vaa tullu mitään. Vähän paska fiilis siitä jäi kaikille. Päästään treeneihin seuraavaks maanantaina ja sit tuleeki taas varmaa viiko tai kahde tauko ku alkaa koeviikko enkä ainakaa mä saa mennä sillon mihinkään. En edes haluais.
Musta oli huvittavaa silti, ku niissä treeneissä, me alettiin puhuu tatuoinneista ja lävistyksistä. Sitten se eksy siihen, et mee kitaristi oli kuullu mun sanoneen, että otan palavan basson vasempaa hauiksee jos saan joskus bändin mikä elättää mut. Kommentiksi siihen sain: "ja tää bändi elättää sut". Siitä meen keskustelu lähti jotaki kautta kiertueisii ja keikkoihi. Meidän eka kiertue tulee olemaan kuulemma aasiaan. Mullehan se käy vaikka istunki koko lentomatkan ihan paniikissa ku pelkään lentämistä ihan hirveesti. Nyt pitäs vaan repiä kunnon vokalisti jostain.


Eks meen bändikämppä aka Varasto on tosi kaunis? :) Oon aina tienny sen. En muuten tie mitä toi yks häsää noitten rumpujensa kanssa. Laitto vissiin jotkut johdot nippuun tai jotain.. No one knows.

Olin Hannan kanssa taas kaupungilla eilen (perjantaina). Sain käyttörahaa 45e (se 5 e oli omasta säästöstä). Mulle jäi käteen siitä 7e? Ostin:
- Copiceja, joiden hinta on muuten noussu. Ne oli ennen 3,50 ja nyt ne on 3,90. Perkele.
- 2 erikokosta piirrustuslehtiöö. Ne on kyl samalta valmistajalta ja näin, mut toisessa on A5 kokosta paperia ja toisessa A4.
- Harpin. Kouluun, pitkän matikan geometria kurssia ku ei ilman suoriteta.
- Ruokaa. Kävin _taas_ hesessä syömässä. Ihme, että näytän tältä.
Copicit on muuten kivoja. Mulla on niitä nykysin 15 + se tussaustussi o.o Mun ei tarvi enään sitää tyhmiä mustavalkosia lyijykynä töitä D8< Ne on suhteellisen ärsyttäviä sitten, ku sä oot tehny niitä 5 vuotta vähintään, ilman yhtään hetkeä, että oisit värittänyt ne.
Olin tosi taitava myös siinä suhteessa, että jätin mun koulukirjat Hannan autoon.. Mun pitäs niitä tänään mennä hakemaan, mutten yhtää tie mihin kelloaikaan voisin mennä ; _ ; tosi stressaavaa. Eikä se muuten haittais, mutku siellä on just niiden aineiden kirjat joista mun eniten pitäs päntätä kokeisiin. Esim. se ruotsin kirja. Täytyy nyt vaa toivoo, että Hanna tulis pian koneelle ja saisin kysästä koska voin mennä hakee ne. Ottasin siihen muuten puhelimellakin yhteyttä, muttaku sen puhelin on paskana eikä mee päälle ni. Vähän vaikeeta laittaa mitään tekstaria tms : <

Tänään meni ratsastustuntiki ihan mielettömän hyvin! Oon tosi ilonen ja ylpee. Kysyin eilen saisinko ottaa Poitsun, että ku mun itsevarmuus on hiipunut - niinku onki - ja tänään sit sain mennä Poitsulla. Se on tallin laiskin hevonen eikä mee lujaa ku hätä tapauksessa. No. yleensä estetunnilla se joko kieltää tai tiputtaa tai jotain, mutta me mentiin niin vitsin hyvin, ettei ne puomit ees kolissu ! Ja missään vaiheessa se ei yrittänyt kieltää. Poitsu jopa nosti itte laukanki vähän ajan kuluttua ku alotettiin tehtävä varmaan 4 kerran O_O Olin ihan hirveen ilonen! Pääsin hyppää sillä 60-70cm ihan puhtaasti! Aivan mieletön fiilis. Outiki sano, että hän leijailee jossain pilvilinnoissa ku tunti meni hyvin mun ja Emman kohdalla. Okei, muita meidän tunnilla ei ees ollu.
Tunnilla sit tapahtu muutenki yks hauska juttu. Outi istu sellasen vaahtomuovin päällä, se oli sininen. No, sitten ku se nousi siitä ni Poitsu katto jo pitkää, että mikä ihme se on. Sen istuinalustan kohdalla se sitten otti steppausaskeleita ja pärskähti korvan hörössä ku tapitti sitä alustaa. Ihan hölmö hevonen. Annoin sen tietenki kattoa sitä, ku se selvästi pelkäs sitä enkä halunnu et joka kerta ku mennään ohi ni se pelkää. Sitten Poitsu meni jopa niin lähelle et tuuppas sitä turvallaan. Hevosparka sai ihan hirveen sätkyn ja hyppäs varmaa metrin taaemmas ennenku meni uudestaa kattoo sitä XD Voi kamala! Auta armias ku Outi otti sit sen istuimen viel poiski! Vitsi, että se kohta oli pelottava. Piti sitten tuijottaa sitäki aina ku mentii ohi. Oli hauskaa kyl, pakko myöntää. Tosin, multa lähtee ääni ku Poitsullehan pitää yleensä huutaa 'hop', että se älyy ponnistaa ja mun ääni on tunnetusti vähän voimakas ni kurkku ei ihan tykänny, mut hyppäspä hevonen edes! :)

nii ja siit piirtämisestä puheen ollen. Voisin ihan huvikseni laittaa tänne muutaman kuvan siltä varalta, että haluutte tietää.. tuskin tahdotte, mut laitan silti. Vapaa kommentointi on sitten sallittua, mut kiltit. Yrittäkää ilmasta se mahdollisimman pehmeesti se kritiikki. Kiitos ~!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tell me, what you think!